Nieuws

Goede start van het nieuwe jaar; Mentorum heeft op 9 januari 2015 een samenwerkings overeenkomst getekend met Trainspot in Utrecht. Daarmee wordt onze beider dienstverlening met name voor werkzoekenden met een scholingsvoucher nog verder uitgebreid!


Sandra Verbeek van Trainspot en Hans Hess van Mentorum
hebben zojuist de overeenkomst getekend

 

Partners

Mentorum heeft inmiddels goede contacten en samenwerkingsverbanden met een aantal zakelijke partners opgebouwd. Dit helpt om onze dienstverlening zo volledig mogelijk te laten zijn en op een zo hoog mogelijk peil te houden. Er is daarnaast ook altijd ruimte om met meer partners zaken te doen. Indien u vermoedt dat er een potentiele samenwerking mogelijk is neem dan contact op met ons.

Trainspot
Trainspot Office Leercentrum biedt Microsoft Office trainingen aan op drie verschillende niveau's: basis, advanced en expert. daarnaast bieden zij trainingen voor programma's als PhotoshopVisioPrezi en voor de iPad als klassikale training en als priveles. Tevens verhuren zij frisse all-inclusive trainingsruimtes aan het Utrechtse Griftpark


Exin
Exin biedt het meest volledige portfolio aan certificaten en werken wereldwijd samen met honderden geaccrediteerde partners die trainingen verzorgen, trainings-materialen ontwikkelen en examencentra beheren waar je optimaal examen kunt doen en je certificaat behalen.JobWeDo
JobWeDo biedt u een uniek platform om op veel verschillende manieren samen te werken en daarbij in contact te komen met (aankomende) professionals met passie voor ICT en Techniek.


GlovesOffCloud
Gloves Off Cloud is een campagne om studenten en werkzoekende professionals attent te maken op de kansen die de internetsector biedt. Die kansen bestaan allereerst uit interessante banen, stages en opdrachten bij internetbedrijven, maar er zijn ook veel activiteiten en events binnen de sector waaraan deelgenomen kan worden.

 

Weber Advies
Middels advies, implementatie, training en coaching helpt Weber Advies bedrijven en onderwijsinstellingen binnen de ICT-branche om bruggen naar elkaar te slaan en te ontdekken hoe integrale samenwerking leidt naar een duurzame toekomst voor beide.

 

CO3LOGIE
Verwezenlijking van arbeidspotentieel door ondernemen, onderwijzen, organiseren van kennis, ICT, partners, talent & experience. Let's get to work!

 

Taurix
Taurix houdt van IT en van een goede customer service. Bij Taurix geen technobabble of verrassingen, maar mensentaal en duidelijke afspraken. Of u bij hen één dienst afneemt of een partnership aangaat: u staat centraal. Contacteer hen vrijblijvend voor een offerte op maat. Hun team staat klaar voor u.

 

Dutch VDI
DutchVDI is gespecialiseerd in desktop online en automatiseringsprojecten en richt zich hiermee op de b2b en b2c markt. Dankzij de ervaring in de verschillende markten kunnen zij zich volledig verplaatsen in de vraagstukken en -problematieken van u als klant. Dit inlevingsvermogen gebruiken zij om uw verwachtingen te overtreffen..

 

OnPremise2Cloud
helpt u om tot de beste keuze te komen voor ICT-voorzieningen binnen uw bedrijf. Met de nieuwste IT- technologie helpt OnPremise2Cloud u aan een sterkere concurrentiepositie. Hun specialisten zijn allrounders en denken mee over de ICT binnen uw gehele bedrijfsvoering.

IT PerformanceHouse
IT PerformanceHouse in Zwolle is een uniek concept waarbij de verbindende essentie ligt in de krachtenbundeling van onderwijs, bedrijfsleven en IT. Het biedt onderdak aan bedrijven en partners met verschillende IT-disciplines. Dat alles vanuit de visie ‘delen is vermenigvuldigen’.

 

ICT Value Pack
Een ValuePack is een combinatie van een korte specialistische training, een ervaringsproject en een baangarantie. Bij contact met een werkgever kan er een gat zitten tussen wat de werkgever graag aan kennis of certificeringen wil zien en wat jij kunt bieden. ICT ValuePack is dan een tussenstap die tóch gaat leiden tot die baan.