Spelen uw medewerkers makkelijk in op nieuwe ontwikkelingen? Investeren in de kennis ontwikkeling van uw personeel geeft meer garantie op toegewijde en geïnspireerde werknemers. Als expert is het vaak zaak dat je je kennis op peil weet te houden m.b.v. boeken, internet vak-forums, sparren met collega’s en workshops of trainingen. Je kennis hoeft als manager niet op detail niveau te zijn, maar je moet minimaal een basis kennis hebben van het onderwerp. Dit geld ook voor de ontwikkelaar die moet gaan testen volgens een vast protocol of een service medewerker die minimaal kennis moet hebben van IT management processen.

Mentorum start met 3 expert trajecten die ervoor zorgen dat uw medewerkers de expertise bezitten om hun werk nog beter te kunnen doen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw medewerkers professionele gesprekspartners voor leveranciers en/of klanten zijn. Deze trajecten hebben ieder een eigen thema en zorgen voor inzichtelijkheid en overzicht. Zoals van Mentorum gewend zijn de prijzen van deze expert trajecten laag en de kwaliteit hoog. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen of download onze brochure.

Expert Traject I - Project Management

Dit traject bevat de onderdelen TMAP® en Agile Scrum Master.

 • TMAP®
  De training is bedoeld voor leidinggevenden die in hun rol te maken met hebben met testers. Hierbij valt te denken aan projectmanagers, SCRUM masters, teamleiders etc. Als leidinggevende ben je bijvoorbeeld als lijnmanager betrokken bij medewerkers in testgerelateerde functies bijv. tester, testcoördinator of testmanager).
 • Agile Scrum Master
  Scrum is een Agile aanpak, welke als framework kan worden ingezet om bijv. software in teamverband te ontwikkelen. De Scrum methode is vooral geliefd omdat het in de eerste instantie eenvoudig is, maar vooral omdat deze weinig overhead oplevert.

Expert Traject II - Development

Dit traject bevat de onderdelen Sharepoint Developer, PHP icm MySQL en .Net.

 • Sharepoint Developer
  Sharepoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Doel hierbij is dat informatie op de juiste manier met de juiste persoon gedeeld kan worden.
 • PHP & MySQL
  MySQL ™ en PHP zijn twee van de meest populaire open source-technologieën die zijn ontstaan tijdens het afgelopen decennium. PHP is een krachtige taal voor het schrijven van server-side webapplicaties. MySQL is 's werelds meest populaire open source database. Samen vormen deze twee technologieën een krachtig platform voor het bouwen van database-gestuurde webapplicaties.
 • .Net
  .Net is een applicatieframework ten behoeve van de naadloze samenwerking van applicaties en bibliotheken geschreven in verschillende programmeertalen. Het is ontwikkeld door Microsoft. .NET is volledig beschreven in publieke ECMA-standaarden, en is daarmee niet uitsluitend voor Microsoft-toepassingen.

Expert Traject III - Service Management

Dit traject bevat het onderdeel

 • .