De auto

Pas vele jaren na het behalen van mijn motorrijbewijs ben ik het stempeltje voor de auto erbij gehaald. Voor het behalen van het autorijbewijs reed ik echter al rond in een kanariegele driewielige Reliant Robin. Daar mocht je met het motorrijbewijs in rijden.

Daarna volgden een aardig aantal andere auto's. Een flink aantal hiervan waren lease auto's en daarom is dit een langerere lijst geworden dan de lijst met mijn motoren. Grootste voordeel van een lease auto is natuurlijk dat je een nieuwe auto rijdt. Grootste nadeel hiervan is echter dat je na onverwacht ontslag na een reorganisatie die leasebak in mag leveren en je zelf weer op zoek mag naar een andere auto. Is beetje inherent aan de ICT en werken voor een ICT dienstverlener, dat wel. Toen ik dat een aantal keer had meegemaakt heb ik bedankt voor weer een lease auto en rijd voortaan in mijn eigen auto die ik zelf heb uitgezocht en betaald!

Mijn collectie

Even met de muis over de foto bewegen voor een korte beschrijving

Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image