Brommers kiek'n?

Vanaf mijn achttiende jaar ben ik gestart met motorrijden. Zo goed als met de paplepel ingegoten, mijn vader heeft namelijk ook altijd een zwak gehad voor motoren. Hij heeft zelfs eens scooterrijles gegeven. Kon dus eigenlijk niet anders dan dat ik ook op de motor zou stappen.

Begonnen in 1984 met een Honda CB250 uit 1976, daarna een Honda CB500F en daarna nog een aantal. Ze staan hieronder met foto in chronologische volgorde. Bijna alle Japanse merken wel gehad waarvan eenmaal een Kawasaki die slecht was bevallen. Een BMW had ik toen nog niet aan gedacht. Dat was een motor voor ouwe lullen, steevast bereden door grijsharigen. Tot 2018 toen ik toch stiekem overstag ben gegaan voor een K100LT en daarmee officieel ook een ouwe lul werd.

Mijn collectie

Even met de muis over de foto bewegen voor een korte beschrijving en klik voor een grotere foto.

Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image Example Image